Miranda Willems

photo

Groot hart voor de Aarde als bewonderaar en inspirator, met grote waardering voor de principes van het Earth Charter. Als multiculurele Nederlandse en reiziger over de wereld, ben ik dol op onze Aarde. Zelf geniet ik van haar schoonheid, natuurlijke groei en het zuivere leven dat ze voortbrengt. Haar groei en schoonheid blijft mij elke dag verbazen en verwonderen

Werkzaam als zelfstandig professional, o.a. lid en community host voor de Impact Hub AMS, co-founder Urban Tribes, voorgenomen leerling voor de Master ‘Strategic Leadership towards Sustainability’ 2017-2018 in Zweden.

Als Earth Charter vriendin draag ik graag bij aan onze focus op een vitale aarde.Wat mij het meeste raakt aan de belofte van het Earth Charter is de intentie en waardering voor vitaal (toekomstig) leven op deze levensbol die iedereen deelt.
De aanwezigheid en groei van innovatieve ontwikkelingen en uitvindingen op het kruispunt van leiderschap, technologie en ecologie geven mij goede moed. Daar ben ik dankbaar voor en geniet hier immens van.
Vanuit ervaring als facilitator met diverse sociaal innovatieve communities, platforms en partners, draag ik bij aan maatschappelijke projecten en partnerschapsinitiatieven voor mens en milieu/natuur. Met andere Earth Charter Vrienden en Worldconnectors maak ik deel uit van de Werkgroep Lab Toekomstige Generaties, met als doel ombudsinitiatieven te ontwikkelen voor het leven op Aarde van Toekomstige Generaties.
What do you want to do ?

New mail

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *