Veronique Swinkels

“It doesn’t interest me
who you know
or how you came to be here.
I want to know if you will stand
in the centre of the fire
with me
and not shrink back.”
(oriah mountain dreamer)

Veronique Swinkels wil met creativiteit en activisme de wereld veranderen. Ze was tot voor kort directeur van BBK/Door Vriendschap Sterker, communicatiebureau voor een betere wereld. En is nu, vanuit Go for Good, vooral actief om de SDGs en duurzaamheid structureel op de agenda te krijgen van het bedrijfsleven en beleidsmakers. Facilitator en next-generation coach. Zij maakt graag de activist wakker in de nieuwe generatie leiders om zo bedrijven en systemen sneller te veranderen.
Oprichter van Duurzaamheids Dialoog en Global Goals Accelerator.

Earth Charter vriend. Bestuurslid van Worldconnectors en Lab toekomstige
Generaties (io).  Ook zit zij in het bestuur van LEAP, een internationale denktank, dat iedere maand het Global Europe Anticipation Bulletin uitbrengt. Ze studeerde Communicatie en Communications policy,
volgde de  mediation opleiding bij het Centrum voor Conflicthantering, Deep Democracy bij de Dialogue Hunters, Creative Leadership bij THNK en de online opleiding Sustainability Management van Cambridge University.

Motto: Leer van de natuur over kracht van collectieve intelligentie

Lees haar blog over de Global Goals Accelerator Estafettebijeenkomsten (2016), haar blog  over de vraag hoe we van de Global Goals ook Local Goals kunnen maken en het artikel met de uitkomsten van de serie Dialogen op Dinsdag (december 2020).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *