Trouw Duurzame 100

De top 100 meest invloedrijke mensen vanuit het perspectief van duurzaamheid wordt al 10 jaarlijks uitgegeven door Trouw. Het was dit jaar, in 2019, voor het eerst dat het maatschappelijk initiatief van doorslaggevend belang werd geacht. Initiatiefnemers die ‘van onderop’ van invloed zijn gebleken.

Earth Charter Vrienden beklimmen in opeenvolgende edities de Trouw Top 100 voor Duurzaamheid. Dit jaar, in de Top 100 2018, konden we Li An Phoa feliciteren met haar project Drinkable Rivers: https://www.trouw.nl/groen/li-an-phoa-wil-ervoor-zorgen-dat-we-straks-gewoon-uit-de-maas-kunnen-drinken~a181a95d/ En Anne-Marie Rakhorst voor al haar werk en inzet voor Duurzaamheid.nl

Op dinsdag 10 oktober 2017 werd Earth Charter vriend Volkert Engelsman uitgeroepen tot nummer 1 en het jaar daarvoor was het Willem Ferwerda. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Erkenning voor je inzet en betrokkenheid en deskundigheid is een mooie aanmoediging. Trots op zoveel inspiratie en moedgevende stappen naar een duurzame wereld. Trots op alle Earth Charter Vrienden op de lijst en in degenen die in de jury zitting namen, onder wie Anne-Marie Rakhorst, Maurits Groen en Lynn Zebeda.
Lees hier enkele artikelen die verschenen in Trouw

willem-ferwerda-trouw-11-oktober-2016

interview-willem-ferwerda-trouw-11-oktober-2016

interview-annemarie-rakhorst-trouw-10-oktober-2016