Visioenen van een Nieuwe Aarde

De bekende kunstenaar Merlijn Twaalfhoven van de TurnClub gaat met het Veerhuis te Varik samenwerken aan de “Nieuwe Aarde” Hij won eerder een Award van de UNESCO. Vanaf 11 maart zijn er zes 2-wekelijkse avonden met hem en zes andere kunstenaars. Meld je hier aan voor deze bijzondere gelegenheid.

Als onze verbeelding arm is, zullen we ook niet de kansen en wegen zien die mogelijk zijn naar een nieuwe Aarde. Daarom is het zaak om onze verbeelding te voeden, te oefenen en te verrijken, en zo met een frisse blik naar verandervraagstukken te kijken en handelingsperspectief te vinden.  Daarom organiseert Het Veerhuis, in samenwerking met The Turn Club en Het Bijbels Museum, een serie van zes actieve bijeenkomsten waarin de kunstenaarsblik, verbeelding, creativiteit en speelruimte centraal staan.

Valentijnsdag voor de boom

Op 14 februari nodigen we iedereen uit om vanuit je hart een creatie te maken voor een boom naar jouw keuze. Deze boom kan een vertegenwoordiger zijn van een natuurgebied waar jij graag bent, of een boom die om een andere reden belangrijk voor jou is.

De ‘Love Letter’, kan letterlijk een liefdesbrief zijn, een gedicht, een lied of een andere creatie wat bij jou past. We bieden de liefdebrieven voor de boom aan op 14 februari om 15u op verschillende plekken in Nederland, terwijl we ons met elkaar verbinden via zoom of FB.